Hieronder vind je de installatie-instructies voor een cloudinstallatie op een citrix server. Belangrijke kanttekening : het gebruik door verschillende users tegelijkertijd van een Standalon 1 user Snap licentie in een cloudomgeving is een inbreuk tegen de licentie-overeenkomst. Indien u een cloudinstallatie uitvoert, dient u over een evenredig aantal licenties te beschikken als er - simultane - gebruikers zullen zijn.