Paswoord vergeten of verkeerd paswoord?

Je kan zélf uw paswoord wijzigen door naar de loginpagina te gaan  https://www.snapsurveys.com/login/ en te klikken op "Forgot Password?" onder de login button. Vervolgens wordt er een e-mail verstuurd naar het adres dat gekoppeld is aan uw Webhost account, en kan deze persoon het paswoord resetten naar een veilige combinatie. Opgelet : de link in de verzonden mail blijft slechts 10 minuten actief, dus wijzig uw paswoord binnen de voorziene tijd! (ook dit is ingesteld om veiligheidsredenen)