Sommige klanten melden problemen met de layout op smartphones en vinden het niet evident om dat te testen wanneer ze niet over het specifieke toestel beschikken

Het eenvoudigste om dit op te lossen is een emulator te zoeken op het internet.

Voor tablets gebruik ikzelf Bluestacks -> simuleert een android tablet.

Om te testen op verschillende smartphones is deze heel eenvoudig : www.mobiletest.me

Je selecteert het toestel waarop je wil testen, en vervolgens voer je de URL van je enquête in. (De URL vind je in je Snap Webhost omgeving, in de Summary tab van je enquête)

Bij de options kan je kiezen voor portrait of landscape, zodat je beide schermoriëntaties kan nakijken.