Deze worksheet omschrijft hoe je kan vermijden dat respondenten nog uitnodigingen en herinneringen krijgen toegestuurd voor een specifieke enquête met Snap WebHost. Dit kan permanent worden toegepast (bijvoorbeeld wanneer de respondent heeft aangegeven geen mails meer te willen ontvangen) of tijdelijk (bijvoorbeeld wanneer een respondent tijdelijk het gebruik van hun persoonsgegevens tot nader bericht wil beperken)

Background

Met Snap WebHost kunnen onderzoekers e-mails versturen naar de personen die opgelijst zijn in het tabblad "Respondents". Naarmate de enquête vordert, kan het zijn dat onderzoekers bepaalde respondenten willen desactiveren. Eenmaal een respondent werd gedesactiveerd zal hij/zij niet langer in staat zijn de enquête in te vullen. Hij/zij zal ook geen mails meer ontvangen van Snap WebHost omtrent deze enquête. Je kan op élk moment een respondent weer "activeren".

Stap 1 : Log in op je WebHost account en selecteer de gewenste enquête

Stap 2 : Zoek de respondent in kwestie en wijzig de "Enabled" status

Stap 1 : log in op je WebHost account en selecteer de gewenste enquête

1. Open je browser en ga naar de Snap Webhost login pagina
  2. Log in op Snap WebHost met je researcher account en ga naar de gewenste enquête

Stap 2: Zoek de respondent en wijzig de status:

1. Eenmaal in je project, klik op het tabblad "Respondents". Zoek naar een respondent, op basis van de username :

Respondent search

2. Om de status te wijzigen, klik op de huidige status van de respondent (Yes) om ze te wijzigen naar "No":

Respondent status yes

Respondent status no

De status "No" geeft aan Snap WebHost aan dat de respondent niet langer actief is. Hij/zij zal geen mails meer ontvangen, en geen toegang meer hebben tot de enquête in kwestie.