Om de configuratie van de software te wijzigen, bijvoorbeeld voor het toevoegen of verwijderen van onderdelen van Snap, het aantal users te vermeerderen, de naam van een licentie t ewijzigen, of een paswoord toe te voegen of te wijzigen (enkel bij Network editions), moet je de Windows functies gebruiken om software te wijzigen:

1. Selecteer Start | Settings | Control Panel en dubbelklik [Add/Remove Programs].
  2. Selecteer Snap 11 Professional en klik Change.
  3. Selecteer Modify, de Snap installatie wizard start op, en je kan nu de nodige wijzigingen aanbrengen.