Antwoorden die bewaard worden in Snap WebHost kunnen gedownloaded en geïmporteerd worden met een enkele muisklik - het is niet noodzakelijk om in te loggen op Snap WebHost om nieuwe respons te raadplegen. Link je enquête met je Snap WebHost account, en je wordt automatisch geïnformeerd wanneer nieuwe data binnenloopt. We tonen je hier hoe je :

1. Je enquête en je Snap WebHost account kan koppelen
  2. Data kan downloaden en importeren in je enquête

Opmerking: deze worksheet omschrijft hoe je online respons kan downloaden via Direct Download. Deze functie is beschikbaar voor enquêtes die gebouwd werden met Snap Professional v 11.18 of later. Je kan Direct Download niet gebruiken voor enquêtes die in een oudere versie van Snap Surveys werden gebouwd.

We gaan ervan uit dat je al weet hoe je een enquête moet publishen. Voor een overzicht van de publish opties kan je best de interactieve tutorial over Questionnaire properties volgen.

Stap 1 – Koppel je enquête met een Snap WebHost account

1. KlikQuestionnairePropertiesButton om de  Questionnaire Properties te openen

2. Selecteer de Replies sectie

3. Vink ‘Direct Download’aan. Antwoorden worden nu opgeslagen in Snap WebHost, en kunnen gedownload worden naar de enquête voor verdere analyse
  4. Nu moet je de WebHost account invullen waarnaar je de enquête zal uploaden. Klik ‘Change Account’.
  5. Publish en upload de enquête naar de juiste account

Stap 2- Download en importeer data naar je enquête

1. Open de enquête waar je data naartoe wil importeren. Wanneer antwoorden beschikbaar zijn, zal de Direct Download button blauw worden.
  2. KlikDD om Direct Download te starten.Nieuwe repons wordt gedownloaded en geïmporteerd naar Snap Desktop, en is klaar voor analyse.

Meer informatie

Direct download is beschikbaar vanaf Snap 11.18 en hoger. Wanneer je niet in de meest recente versie van Snap werkt, en niet kan upgraden, dan leggen de Engelstalige koppelingen hieronder uit hoe je antwoorden kan ontvangen en importeren als e-mail of text bestand. Je kan antwoorden ook raadplegen als .CSV bestand, maar data in dit formaat kan je niet importeren naar Snap.