Een gescand data rapport met afbeeldingen van de handgeschreven antwoorden is een makkelijke en snelle manier om deze op te lijsten, zonder dat je moet wachten op de detectie en data cleaning van ingescande enquêtes.

Opmerking: Om dit type rapport te zien moet je de afbeeldingen die werden gemaakt tijdens het scanning proces bijhouden. Ook moet je bij "Data Entry Tailoring" de "Scanning" aanvinken

1. Open het Data scherm door te klikken op DataEntry.
  2. Klik opPrint om het Print Data dialoogvenster te openen (zie je dit venster niet, ga dan na of Scanning is aangevinkt in Data entry tailoring).

PrintData
  3. Vul een titel in. Je kan ook resultaten filteren, en aangeven welke variabelen in het rapport moeten toegeveogd worden, door de variabele namen in te voeren in het ‘Content’ veld.

Je kan enkel een variabele als filter gebruiken indien de data werd bewaard : bijvoorbeeld wanneer je geen Literal Response vraag hebt ingevuld, en ze enkel bestaat als afbeelding in Snap dan is het niet mogelijk om een variabele te filteren die niet correct werd geïnterpreteerd.
  4. Selecteer Scanned Questionnaire in de Style sectie en duid de andere opties aan die je nodig hebt:
    • Show Boxes Only: er wordt geen vraagtekst overgenomen in het rapport
    • Remove Blank Space: reduceert witte ruimte tussen de antwoorden
    • Show Case Number: toont het case nummer op het rapport
    • Two Columns: de antwoorden worden in twee kolommen getoond
  5. Klik op OK en een lijst die de afbeeldingen bevat voor de geselecteerde vragen wordt afgedrukt.