Met Snap Mobile Anywhere kan je antwoorden invoeren in een gepubliceerde enquête, zonder dat de volledige Snap software is geïnstalleerd. Je moet de Mobile editie van de enquête publiceren in Snap surveys, en die vervolgens installeren op het mobiele toestel. Je kan Mobile enquêtes samen publishen met andere versies (papier, online etc...) en alle antwoorden zullen samen komen in Snap op je Desktop Computer

Snap Mobile Anywhere draait op

• iPad, iPhone en iPod touch
  • Android smartphones en tablets
  • tablets, laptops of PCs met OS Windows XP of later
  • kiosks draaiend onder Windows (of Android tablets of iPads gebruikt in Kiosk modus)

Snap Mobile Anywhere verbindt met Snap WebHost en downloadt enquêtes en uploadt antwoorden naar een account op Snap WebHost. Het kan ook statistieken opnemen over wie respons uploadde voor welke enquête

Het kan gebruikt worden door een interviewer (uitgerust met een tablet) of in standalone kios modus. Het vervangt ook de vroegere Snap Interviewer uitbreiding voor Windows.

Snap Mobile Anywhere

Snap 10 Interviewer

iPad/iPhone/

Image: tick

Image: cross

Android

Image: tick

Image: cross

Windows

Image: tick

Image: tick

Windows Mobile 6.5

Image: cross

Image: tick

Enquêtes op Snap WebHOst plaatsen en synchroniseren naar het toestel

Image: tick

Image: cross

Enquêtes op het toestel plaatsen via een aansluiting aan de computer

Image: cross

Image: tick

Antwoorden bewaren op het toestel

Image: tick

Image: tick

Antwoorden doormailen

Image: cross

Image: tick

Antwoorden doorsturen naar Snap WebHost, voor download

Image: tick

Image: cross

Uploaden van respons naar Snap WebHost, volgens een interval van 10 minuten, tot de upload is gelukt.

Image: tick

Image: cross

Opgeslagen antwoorden over een fysieke verbinding doorsturen

Image: cross

Image: tick

In Real time online analyse en rapportage bekijken

Image: tick

Image: cross

Enquêtes downloaden per interviewer account

Image: tick

Image: cross