Stap

Omschrijving

OK?

1

Maak je mobiele enquête (bijvoorbeeld voor een kiosk)

O

2

Ontwerp je vragenlijst

O

2a

Voeg vragen en antwoorden toe

O

2b

Selecteer de gepaste vraagstijlen

O

2c

Stel conditionele routing in

O

2d

Plaats de gepaste pagina onderbrekingen

O

2e

Stel masks, rotering en validatieregels in voor multiple choice vragen

O

2f

Stel validatieregels in voor open-ended vragen, inclusief patterns en geldigheidslimieten

O

2g

Stel gepaste tekstsubstitutie in.

O

2h

Voeg specifieke paradata toe, zoals ID.interviewer, om de naam van de interviewer op te slaan, of ID.site om de website op te slaan

O

3

Publiceer de vragenlijst

O

3a

Controleer de verschillende secties van de vragenlijst properties, meer specifiek de Output sectie.

O

3b

File | Publish

O

4

upload de enquête naar Snap WebHost en download de enquête op het toestel (smartphone, kiosk, laptop of tablet) via de Snap Mobile Anywhere app

O

Verzamel respons

O

Download de responsdata vanop Snap WebHost

O