Deze instructie bevat ook stappen om een Mobile editie toe te voegen aan een bestaande enquête. Indien je de enquête van nul bouwt, sla dan de eerste 10 stappen over.

1. Open het Questionnaire scherm van je enquête in Snap Desktop.
  2. Klik Editions and templates button om het Editions and Style Templates dialoogvenster te openen
  3. Klik [New]. Het New Survey Edition dialoogvenster opent.

Adding a kiosk edition highlighted

4. Selecteer Mobile als Publication Medium.
  5. Selecteer Tablet in de tweede dropdown lijst voor een tablet edition (selecteer Smartphone voor een smartphone/iPhone/PDA edition etc).
  6. De edition Name wijzigt naar Mobile:Tablet. Je kan dit manueel wijzigen indien gewenst.
  7. Selecteer de Load Style toets. De correcte standaard stijl voor die editie zal verschijnen in de selectielijst
  8. Klik [OK].
  9. De nieuwe editie van je vragenlijst wordt toegeviegd aanhet  Editions and Style Templates dialoogvenster.
  10. Klik [OK] om terug te gaan naar het Questionnaire scherm
  11. Selecteer File|Publish
  12. Selecteer Output in de linkerkolom.
  13. Stel de locatie in waar de publish moet gebeuren, en noteer deze.

14. Selecteer Replies in de linkerkolom

QP: Output properties of offline surveys

15. Selecteer Direct Download om de antwoorden op Snap WebHost op te slaan, en ze later rechtstreeks te kunnen downloaden naar Snap Desktop
  16. Klik [Publish]