In het settings scherm kan je de volgende zaken instellen:

• de connectie met de Snap Webhost (abonnements-) server
  • de connectie met je eigen account op Snap WebHost
  • alle Snap Mobile Anywhere data exporteren naar een bestand dat bewaard wordt op je mobiele toestel

Veld

Waarde

Use own server

Selecteer de optie om te verbinden met je eigen WebHost server.

URL

Voer de URL in van je eigen server, bijvoorbeeld : https://myserver/snapwebhost.

Submit Logs

Klik hierop, indien je door Snap Benelux Support wordt verzocht om de log files te bezorgenClick if requested by Snap Support to send logs.

Na het instellen van de details, klik [OK].

OPMERKING : het versienummer van Snap Mobile Anywhere wordt getoond rechts onderaan dit scherm

Klik op [Export All Data] (beschikbaar op Android) om alle Snap Mobile Anywhere bestanden te exporteren naar een .zip bestand in de Documentenmap van je toestel.