Productieschema voor een HTML enquête

HTML Enquêtes zijn webedities die je bouwt voor plaatsing buiten Snap WebHost. De hosting gebeurt op een andere website of op het intranet, en de hosting wordt beheerd door een externe partij (klant, website bedrijf, ICT afdeling, etc...).

Je produceert dus een aantal bestanden met Snap om deze enquête vervolgens door te geven aan de webadministrator die instaat voor het online plaatsen van de enquête.

Deze werkwijze is minder veilig (spambots kunnen de formulieren invullen) en omslachtiger dan de WebHost methode.

Stap

Omschrijving

OK?

1

Creëer een Web:HTML vragenlijst

O

2

Ontwerp de vragenlijst

O

2a

Typ je vragen en antwoorden

O

2b

Selecteer gepaste vraagstijlen

O

2c

Stel conditionele routing in

O

2d

Voeg pagina breaks toe waar nodig

O

2e

Stel masks, antwoordrotatie en antwoordvalidatie in voor multiple choice vragen

O

2f

Stel validatieregels in voor open-ended vragen, voeg patterns en grenswaarden in.

O

2g

Stel de nodige tekstsubstituties in.

O

2h

Voer op sleutelmomenten een preview uit om inhoud, formatting en dynamische aspecten te controleren (routing, masking, validatie, etc.)

O

3

Indien je respondenten via e-mail uitnodigt.

O

3a

Zorg dat de id.respondent paradata variabele is ingeschakeld en verborgen is

O

3b

Creëer de gepaste database link

O

4

Publish de vragenlijst

O

4a

Controleer de verschillende secties van het Questionnaire Properties dialoogscherm, in het bijzonder de output sectie

O

4b

File | Publish

O

5

Upload de bestanden naar de web server en test het mailscript. Hoe je een mailscript moet opzetten kan je hier lezen

O

6

Waar nodig, stuur e-mail uitnodigingen

O

7

Verzamel responsdata door de mails te importeren. Hoe je dat doet lees je hier

O