Wanneer je de eerste maal inlogt is het aangeraden om je paswoord te wijzigen. Je wijzigt je paswoord best regelmatig uit veiligheidsoverwegingen.

1. Klik op Your account in het zijmenu. De sectie Summary wordt getoond
  2. Klik op Change password.
Change password button
  1. Je komt terecht op de Change password pagina waar je je paswoord kan wijzigen.
Change your password
  1. Voer je huidige paswoord in, je nieuwe paswoord en bevestig je nieuwe paswoord.
  2. Klik op Change Password om de wijzigingen te bewaren, of op Cancel om te annuleren.