Je maakt een nieuwe enquête in Your work of in een bestaande map. Hoewel je een enquête kan maken in Your work raden we aan om je enquêtes te beheren in mappen.
Je kan een enquête in een andere map onderbrengen door hem te verslepen in het Your work zijmenu.

1. Selecteer in Your work de map waarin je de nieuwe enquête wil maken.
  2. Klik op New Survey in de Summary pagina. Your work - new survey

Dit toont een lijst met één of meer templates waaruit je kan kiezen.

Een template selecteren

De template maakt een initiële lay-out aan voor je vragenlijst. Deze kan vragen bevatten, maar ook formats en de branding van je organisatie.

Snap Online bevat enkele standaard templates. Je ziet mogelijk ook andere templates die eigen zijn aan je organisatie.

1. Selecteer de template die je wil gebruiken. Heb je hulp nodig bij het vinden van een template, beweeg je muisaanwijzer dan over het template icoon om een grotere afbeelding te zien. De laatst gebruikte template wordt getoond in de template omschrijving. Select new survey template
  1. Klik op Next.
  2. In het veld Survey name kan je een naam geven aan je enquête. Enter new survey name
  1. Klik op Create survey. De enquête wordt gemaakt en geopend in de build sectie. Je kan nu starten met het bouwen van je vragenlijst.