Een vraag verplaatsen

Je kan je vragen verplaatsen in de vragenlijst.

1. Klik op de vraag die je wil verplaatsen, om de  Question toolbar te tonen.
  2. Klik More en selecteer Move
    Move question
  1. Dit toont de Paste button op alle lokaties waar de vraag kan komen.
  2. Klik op Paste op de nieuwe plaats.
    Paste buttons
  1. De vraag wordt verplaatst en de nummering wordt aangepast
  2. Klik op Abort Paste in het Edit Menu om de verplaatsing te annuleren.

Een vraag kopiëren

Je kan je vraag kopiëren naar een andere plaats in je vragenlijst

1. Klik op de vraag die je wil kopiëren, om de Question toolbar te tonen.
  2. Klik More en selecteer Copy
    Copy question
  1. Dit toont de Paste buttons op alle beschikbare lokaties.
  2. Klik Paste op de gewenste lokatie.
    Paste buttons
  1. De vraag wordt gekopieerd naar deze plaats en de vragen worden opnieuw genummerd.
  2. Klik Abort Paste in het Edit Menu om te annuleren

Een vraag verwijderen

1. Klik op de vraag die je wil verwijderen, om de Question toolbar te tonen.
  2. Klik op het vuilnisbakje in de Question toolbar. Delete question
  1. De vraag wordt onmiddellijk verwijderd
  2. Bij een vergissing kan je de Undo button klikken om de vraag terug te plaatsen.