Je kan de eigenschappen van een vragenlijst wijzigen in het Questionnaire properties zijmenu in de Build sectie van Snap Online.
Questionnaire properties menu

In Questionnaire properties heb je volgende secties:

• Layout
  • Buttons
  • Save en Submit

De titel als hoofding gebruiken

De Layout sectie van de Questionnaire properties bevat Header en Interview title opties voor de vragenlijst.
Questionnaire layout

Layout OptiesOmschrijving
HeaderDe hoofding die gebruikt wordt is de eerste Title in de vragenlijst. Yes toont de hoofding op elke pagina van de vragenlijst. No toont geen hoofding in de vragenlijst (je kan dan manueel op elke pagina een andere titel plaatsen bijvoorbeeld).
Interview TitleDit is de Interview titel die getoond wordt in analyserapporten.

De eigenschappen van de navigatietoetsen instellen

Je kan bepalen welke toetsen verschijnen op de pagina's van je vragenlijst. De template die wordt gebruikt om de enquête te bouwen, bepaalt hoe de toetsen er zullen uitzien.

Questionnaire buttons
ToetsenOmschrijving
BackGa naar de vorige pagina
ResetVerwijder alle antwoorden op deze pagina
RestartSluit de huidige sessie en herstart de enquête
PrintDruk de huidige pagina af
SaveBewaar de huidige sessie
NextGa naar de volgende pagina. Deze toets wordt altijd op elke pagina getoond.
SubmitVerzend je antwoorden. Deze toets wordt altijd gebruikt in de vragenlijst.
Opties voor toetsen
Omschrijving
Do not showToon deze toets nooit in de vragenlijst.
All pagesToon deze toets altijd op elke pagina van de vragenlijst
All but first pageToon deze toets niet op de eerste pagina, maar wél op alle andere pagina's
All but last pageToon deze toets niet op de laatste pagina, maar wél op alle andere pagina's.
First page onlyToon deze toets enkel op de eerste pagina
Last page onlyToon deze toets énkel op de laatste paginaOnly show this button on the last page.

Stel de webpagina (landing page) in wanneer de respondent bewaart en bevestigt

De Save en Submit opties bepalen wat er gebeurt nadat de respondent kiest om zijn/haar antwoorden te bewaren of bevestigen (verzenden).

Save and submit options
Save & Submit OptiesDescription
Close on submitSluit de vragenlijst wanneer de respondent op de Submit toets klikt.
Submit URLDit is de URL van de webpagina die wordt getoond wanneer de respondent op de Submit toets klikt. De standaard URL wordt aangeleverd door Snap Surveys en toont een Engelstalige dankboodschap. Snap Benelux heeft ook enkele landingpagina's gebouwd in het NL, FR, en ENG die je vrij kan gebruiken:
NL : https://snapbenelux.be/bedankt-voor-uw-deelname
FR : https://snapbenelux.be/merci-pour-votre-participation/
EN : https://snapbenelux.be/thank-you-for-your-replies/

Kopieer de link en plak deze in het URL veld.
Save URLDit is de URL van de webpagina die getoond wordt wanneer de respondent op de Save toets klikt. De standaard URL wordt aangeleverd door Snap Surveys. Er wordt aan de respondent gevraagd om een e-mail adres in te vullen, waarop een unieke URL wordt doorgestuurd. Wanneer de respondent klikt op deze link, kan hij/zij de enquête verder invullen.
Was