10 redenen waarom je moet overstappen

1. Automatische synchronisatie van de vragenlijst en de online data. Je moet niet langer op zoek naar die zip bestanden en folders
  2. Bouw enquêtes vanuit een Template, die zich tegelijk op Snap Online EN op Snap Desktop bevindt. Alle edities worden tegelijk automatisch gebouwd (PC, Tablet, Smartphone, Talen,...)
  3. Een reeks telmplates meegeveleverd met Snap Desktop & Snap Online - inclusief NPS en Customer Satisfaction die ook al een rapportage bevatten. Elke nieuwe klant kan ook een eigen branded template bestellen, bovenop de default templates.
  4. Een aangepaste URL --> vaarwel K-nummer!
  5. Delen van een folder, alle enquêtes of delen van één enquête wordt makkelijker. Deel met een Researcher access, zodat andere Researchers hun desktop kunnen synchroniseren en aan het project werken - 1 exemplaar van de enquête die door meerdere personen wordt gebouwd - kopies maken van bestanden is niet langer nodig
  6. Online Editor : bouw een volledige enquête, of wijzig bestaande enquêtes online
  7. Nieuw data format vermindert de grootte van het data bestand (.RDF bestand) - kleinere bestanden --> snellere verwerking
  8. Deelnemerslijsten kunnen online of op de Desktop versie worden toegevoegd; Database links kan je updaten vanop de desktop - het is niet meer nodig om zip bestanden te gaan uploaden met aanpassingen.
  9. Wijzig online de gegevens voor seeding van deelnemers
  10. Verbeterde eigenschappen voor vragen:
    1. Initiële waarde (initial value) : je kan een vraag default instellen op No, maar een respondent kan dit wijzigen naar Yes indien gewenst. Dit betekent dat de vraag al een "must answer" is.
    2. Calculated Values - stelt je in staat om veel sneller afgeleide variabelen te bouwen
    3. Totalise & Rating Check zijn nu geïntegreerd in de Variable Properties - je moet geen externe toolkit meer openen
    4. Alfabetisch rangschikken van code labels (héél interessant bij het gebruik van afgeleide variabelen, vooral bij het bouwen van Smart Reports)

12 extra redenen waarom je moet overstappen

1. Eenvoudiger beheer van Group Questionnaires
  2. QR code wordt automatisch gemaakt voor elke enquête
  3. CSS Navigatie toetsen - stelt je in staat om meertalige toetsen te bouwen
  4. Je kan een enquête ONLINE kopiëren (clone)
  5. Geen nood aan "associate accounts", aangezien iedereen die toegang heeft tot rapporten, gewoon een eigen account nodig heeft
  6. Partiële respons kan bekeken worden in Snap Online, zonder de enquête te moeten stopzetten. Zoek je probleemvragen op, en los het op vooraleer het te laat is
  7. Data pickers - tijd en datum pickers gebruiken de standaard kalender en klok van het toestel waarop de enquête wordt geopend
  8. Audit log - elke wijziging wordt bewaard in een logbestand. Raadpleeg bijvoorbeeld wie wijzigingen aanbracht, of een enquête deelde
  9. Papieren edities zijn nu toegankelijk op Snap Online
  10. Geen limiet op de lengte van literal questions - indien gewenst, stel een limiet in
  11. Nieuw rapport voor scanning "Scanned Images Report" --> een rapport met de vrije tekst respons
  12. Gebruik bijlagen in e-mail alerts