Telkens wanneer ik een bevraging open, krijg ik een foutmelding op de printfunctie.Kan ik dit ergens in SNAP vastzetten?

1. Controleer de instellingen van uw printer in windows configuratie. Snap selecteert meestal in eerste instantie uw standaard ingestelde printer. Indien je op PDF wenst af te drukken, dan selecteer je uw PDF printer als standaard printer. Snap zal dit dan ook automatisch toepassen bij het afdrukken vanuit de software

2. Controleer de instellingen van de printer in Snap zélf. Klik op File > Printer Setup om uw printer te selecteren