In sommige gevallen (bijvoorbeeld een interne tevredenheidsenquête) kan de uitnodigingsmail massaal "bouncen". Meestal wijst dit erop dat het domein @snapsurveys.com (van waarop de mailuitnodiging wordt verstuurd) niet geaccepteerd wordt op de mailserver van je organisatie. Tracht dus in eerste instantie te zorgen dat het domein niet wordt tegengehouden door de firewall van uw mailserver (dat kan je meestal bij uw ICT verantwoordelijke melden, en mits gegronde redenen kan die het domein toevoegen aan de "allowed" lijst.

Om nu opnieuw een mailuitnodiging uit te sturen, eens dat in orde is, kan je in Webhost op het woordje "Failed" klikken naast één van de respondenten. Je kan dan de bouncemelding zien. Als je daar naar de onderkant van het scherm scrollt zal je 2 buttons zien staan. De eerste "Clear This Error", de tweede "Clear all mail errors". Als je op de laatste klikt, dan zal Snap Webhost opnieuw trachten alle mislukte mails te verzenden.