Soms kan je niet meer inloggen op de Snap Webhost omgeving. Dit heeft te maken met het het feit dat je bij de vorige sessie uw browser hebt gesloten zonder uit te loggen of dat iemand anders met uw logingegevens actief is in de Webhost omgeving.

Wanneer je dit scherm te zien krijgt met de melding "too many concurrent users"

Klik dan op "logout" om de nog steeds actieve sessie te sluiten en je wordt onmiddellijk toegang gegeven tot de Webhost omgeving

Stefaan Potums

support@qm-s.be

QMS BVBA

Kronenburgstraat 34

2000 Antwerpen

www.qm-s.be - member of Euro Consultants Group