De meest eenvoudige oplossing is om 2 aparte database links te bouwen en het excelbestand met respondenten op te splitsen in 2 aparta werkbladen of 2 aparte excel documenten. Nadien doe je 2x een publish waarbij je de 2de keer de andere database link selecteert. Dit maakt dat je online 2 versies hebt draaien, maar offline de data in één project kan importeren.

Alternatief : Voeg de tekst van de e-mail toe in je database bestand en voeg de zinnen en paragrafen toe in uw mail editor zoals je een ander veld invoert vanuit de database. Op deze manier heb je slechts één survey te publishen en uploaden. Dit is zeer handig indien je de online analysefunctionaliteiten wil inschakelen.

Klik hier voor een worksheet over het versturen van e-mail uitnodigingen.