Om Snap Mobile Anywhere te gebruiken heb je nodig:

• een account op Snap WebHost
  • Snap Mobile Anywhere geactiveerd in je Snap WebHost account
  • Snap Mobile Anywhere geïnstalleerd op je mobiele toestel(len)
  1. Log in op je Snap WebHost account
    Snap WebHost toont de lijst van enquêtes in je account
  2. Selecteer Upload a new survey .
  3. Navigeer naar het .zip bestand voor de enquête en klik [Upload Archive] om de enquête naar Snap WebHost op te laden.
  4. Wanneer Snap WebHost klaar is met uploaden, wordt een bevestiging getoond. De lijst wordt aangevuld met de nieuwe enquête

Wanneer een enquête is ingevuld op het mobiele toestel, wordt het antwoord automatisch geüploaded naar de enquête via de synchronisatie service. Je kan antwoorden downloaden van Snap WebHost als tekst bestand, en deze importeren naar je Snap Desktop (of je kan de direct download functie gebruiken).

Lees hier meer informatie over hoe je respons kan importeren / downloaden naar je Desktop Software