Het gebeurt bij Mobiele enquêtes dat je een foto wil nemen, gebruik makend van de foto capture tool van Snap. Doorgaans gebeurt dit bij audit vragenlijsten of veldwerk onderzoek.

Bij het ontwerpen van je enquête kan je de bestandsgrootte van de foto's die je gaat nemen beperken, zodat het volume in je WebHost abonnement niet de pan uitrijst, of je dataverbindingskosten beperkt blijven.

De volgende bestandsgroottes worden toegepast :

• Small : 640 KB
  • Medium : 1024 KB
  • Large : 1600
  • Original : de originele bestandsgrootte die wordt gebruikt door de camera van je mobiele toestel