Deze optie is zeker interessant indien u een enquête organiseert via verschillende media (online, tablet, scanning).

Indien u online uw rapportages wenst te delen met een aantal collega's of stakeholders, dan kan dat. Na consolidatie en creatie van uw rapportages, kan u een archive bestand aanmaken (.adf) en dat vervolgens uploaden in Snap Webhost. Om uw finale rapportages te delen, gebruikt u dus niet de gebruikelijke Publish functie, maar creëert u een ADF die u oplaadt.