Bij de Questionnaire Properties (of via File > Publish) vink je onder de sectie « Paradata » het veld Start Date aan.

Dit creëert een vraag "Date of Interview". Maak deze vervolgens "hidden" door met de rechtermuisknop de vraag te selecteren en "Hide Variables" aan te klikken.

Voer een nieuwe publish uit van uw HTML versie en plaats ze op de webserver. Vanaf nu zal de datum automatisch geregistreerd worden bij elke nieuwe invoer van gegevens.