(Telkens ik een wijziging wil doorvoeren op een geselecteerde tekst, wordt de selectie verwijderd en wordt er niets aangepast)

Een veel voorkomende oorzaak voor dit probleem is dat de tekst die je in de maileditor gebruikt, gekopieerd werd vanuit een Word document. De font informatie door Word aangeleverd kan problemen opleveren wanneer die geïmporteerd wordt in andere toepassingen. Indien je tekst uit Word kopieert, gebruik dan steeds het icoontje "paste from Word", zodat enkel de tekst wordt gekopieerd. Nadien zou je dan op een normale manier de teksteigenschappen moeten kunnen wijzigen.

Indien dat niet het probleem is, tracht dan de webhost editor te openen in een andere webbrowser dan Internet Explorer (Firefox, Google Chrome). Zo kan je  nagaan of het probleem bij uw webbrowser ligt. Voer in dat geval een update uit van Internet Explorer. Meestal lost dit het probleem ook op.