Wanneer je extra edities toevoegt van je enquête, om ze "adaptief" of responsief te maken, verifieert Snap de paginabreedte-instellingen voor elke editie, en vergelijkt het die met de breedte van het scherm van het toestel waarmee de enquête wordt benaderd.

Snap kiest dan de meest geschikte editie.

Je kan de breedte instellingen van elke editie nakijken en wijzigen, door op File te klikken,  dan op Page Setup , dan naar de Page sectie te gaan en de breedte te controleren. Je kan deze waarden wijzigen, of meer edities toevoegen met verschillende breedtes, indien je dat wenst.

Vergelijk de schermresolutie van het toestel (bijvoorbeeld een iPhone10) met de breedte van je Snap enquête editie, en stel de breedte van je Snap enquête in op de schermbreedte van de iPhone -1 pixel

Snap gaat dus steeds op zoek naar een layout die iets kleiner is dan dat van het toestel, en kan die dan verbreden om volledig passend te maken voor het toestel. Dit vermijdt ook dat je van links naar rechts moet schuiven door je enquête.

Vergeet bij een publish niet om alle Webhost edities samen te publiceren