Thuis werken met Snap tijdens de corona-crisis - Tijdelijk gratis desktop licentie beschikbaar

Zoals velen streeft ook Snap Surveys ernaar om de disruptie die wordt veroorzaakt door de uitbraak van het Corona-virus zoveel mogelijk te minimaliseren. Zo werd het personeel van Snap Surveys maximaal thuis te werk gesteld. De dienstverlening van Snap Surveys blijft gegarandeerd.


Daarnaast wensen wij onze klanten ook te helpen om telewerk te faciliteren.


1. Download Snap gratis en werk thuis

De toegang tot Snap Surveys vanop afstand kan verhinderd zijn, zeker in het geval van een netwerkversie van de software kan dit verhinderen dat onze klanten van thuis uit met Snap Surveys kunnen werken. Daarom voorzien we onze klanten van tijdelijke licenties, die je in staat stellen om Snap te downloaden en installeren op élke computer.


Dit stellen wij beschikbaar zolang de coronavisur situatie aanhoudt, en tot de activiteiten weer op een normale manier kunnen hervatten.


Om Snap te downloaden klik hier. Tijdens de installatie moet je deze installatiecode invoeren:


6ACYL-FGMXR-MGDVX-D8XFX 


OPMERKING : je downloadt de meest recente versie van Snap met deze link (11.31)

2. Je bestanden verplaatsen

Naast het downloaden van Snap zal je ook toegang moeten hebben tot je Snap bestanden om van thuis uit te kunnen werken. Deze worksheet legt uit hoe je enquêteprojecten kan archiveren zodat je ze kan doormailen of verplaatsen naar een andere schijf, of op een USB stick, enz...


Vergeet bij dit alles niet dat de vereisten inzake data veiligheid en privacy moeten gerespecteerd blijven.

3. Support

Wij blijven support bieden voor de gebruikelijke vragen of problemen. In het geval we de continuïteit voor de Benelux niet zouden kunnen garanderen (wegens eventuele ziekte), dan zal die verder opgevolgd worden door Snap Surveys UK.


Voor al uw vragen kan u terecht op het e-mail adres support@laureis83.be 


Zorg voor jezelf en voor je naasten!


Vriendelijke groeten,
Met vriendelijke groeten,


Stefaan Potums

Zaakvoerder


Inloggen of registreren om een reactie te posten