Snap update 11.11

Snap versie 11.11 is één van de meest klantgerichte upgrades tot op heden, en is vanaf nu beschikbaar. Snap heeft goed geluisterd naar de klantenfeedback en een aantal verbeteringen aangebracht voor Scanning, Smart Reports en Mobile surveys. 


Accuratere scanning


De Snap Scanning technologie werd volledig vernieuwd. Het resultaat is een meer betrouwbare en accurate scanning, en levert verbeteringen op in de herkenning van handgeschreven en voorgedrukte teksten.


Verbeterde workflow voor Smart Reports


Er werden een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd om de productie van een rapport te versnellen, en de kwaliteit van de Smart Reports te verbeteren, inclusief een spellchecker op het hele rapport, print preview en nieuwe opties in de paginaranden.


Foto-vraag voor Snap Mobile Anywhere


Er werd een nieuwe vraagstijl toegevoegd aan de Snap Mobile Anywhere editie zodat interviewers rechtsteeks een foto vanop hun smartphone of tablet kunnen invoeren als antwoord op een vraag.


Hoe upgraden?


- Vanaf versie 11.08 of later :  vraag aan uw IT Support team of Snap ingesteld is om automatisch up te daten.

- Download de update via deze link. Hou uw installatiecode bij de hand, en zorg dat je administrator rechten hebt om een installatie uit te voeren.

Heb je geen administrator rechten of werk je in een netwerk versie van Snap? Contacteerdan je IT support afdeling en verzoek hen de upgrade uit te voeren.

Heb je twijfels over hoe je best upgrade naar de laatste versie, contacteer ons dan!

Inloggen of registreren om een reactie te posten